JULEMENY
VARMMAT
SPRØSTEKT JULERIBBE
DAMPET VESTLANDS PINNEKJØTT
VOSSAKORV
TILBEHØR
KREMET KÅLROTSTAPPE
ALLERGEN: LAKTOSE
RØDKÅL
PERSILLEPOTETER
ALLERGEN: LAKTOSE
JULESAUS & PINNEFETT
ALLERGEN: LAKTOSE
RØRTE TYTTEBÆR & EPLE OG SVISKE KOMPOTT
DESSERT
RISKREM MED KIRSEBÆR SAUS OG VALHRONA SJOKOLADE
KALDMAT
-FENALÅR MED PISKET RØROS RØMME
ALLERGEN: LAKTOSE
-SPELT LEFSE MED JULESKINKE
ALLERGEN:SENNEP-GLUTEN
-JULESYLTE MED EPLE OG RØDLØK KOMPOTT
-RØYLAKSRULL MED KREMOST OG DILL
ALLERGEN:FISK-LAKTOSE
-PEPPERKAKE MED STILTON OG KIRSEBÆR
ALLERGEN: LAKTOSE-GLUTEN
-”DEVIL EGGESALAT “ MED REKER
ALLERGEN:EGG-SENNEP-REKER
-”BRØDKURV” MED FOCCACIA, RUGBRØD,
KNEKKEBRØD OG PISKETSMØR
ALLERGEN: GLUTEN-LAKTOSE
VARM MAT BUFFET OG DESSERT 765,-
FULL MENY 1145,-
(min 8 personer)
JULETAPAS
-Deviled eggs, fylt med reker og eggekrem, toppet med
syltet kantarell og sprø sjalottløk
Allergen:egg-reker-sennep
-Rødbet salat med norsk chevre, ristede valnøtter syltet og pære
Allergen: valnøtt,laktose
-Spelt lefser fylt med chorizo, nøtter og eple
Allergen: hasselnøtt-gluten-laktose
-Fenalår og pisket røros rømme på flatbrød
Allergen: laktose-gluten
-Ribbe sliders: brioche brød, glazed juleribbe ,potetsalat og puffet svor
Allergen: hvete,laktose,sennep,egg
-BBQ Kylling vinger fra vår tak smoker med
bok chok og cucumber smash salat
Allergen: sesam,soya
495,-
Dessert
Leveres i porsjons størrelse, klar til å nytes
-Tindved og hvitsjokolade mousse, krumkake “cruble”
pasjon/tindved sirup
Allergen: egg-laktose
95,-
Riskrem med vanilje og appelsin zest,
mørk sjokolade og kirsebær saus
Allergen: laktose
95,-
(min 8 personer)
Copyright Mormor Streetfood & Catering